Hlavní obsah

Hororové zranění vyděsilo Arsenal. Nebyl to hezký pohled, smutní Čech

Zajistili si postup ze skupiny Evropské ligy, jenže radost po bezbrankové remíze se Sportingem Lisabon zkazilo fotbalistům a fanouškům Arsenalu hororové zranění Dannyho Welbecka, který s podezřením na vážný problém s kotníkem musel z utkání už v prvním poločase odstoupit.

Foto: Profimedia.cz

Ošetřovaný útočník Arsenalu Danny Welbeck. Utkání se Sportingem kvůli zranění kotníku nedohrál.

Článek

Anglický reprezentační forvard v pětadvacáté minutě naskakoval na centr Stephana Lichtsteinera, po nešťastném dopadu na zem se mu ošklivě zkroutila noha a bylo zle. Pohled na zranění viditelně vyděsil přihlížejícího spoluhráče Mattea Guendouziho. Otřesen byl ale celý tým i soupeři.

Brankář hostů Renan Ribeiro ihned rozpoznal vážnost situace a žádal o přerušení hry. Sedmadvacetiletý Angličan byl po zhruba pětiminutovém ošetřování v šestnáctce s kyslíkovou maskou odnesen na nosítkách a následně převezen do nemocnice.

„Vypadalo to, že Danny má opravdu vážné zranění. Nebyl to hezký pohled. Naše myšlenky jsou s ním," vzkázal po utkání gólman Petr Čech, jenž letos nastoupil do Evropské ligy poprvé.

„Tohle je nejhorší zpráva večera. Myslíme si, že zranění je velmi vážné. Má zlomeninu v kotníku," posteskl si kouč Unai Emery.

Reklama