Hlavní obsah

Nasri se po trestu za doping vrátí jako hráč West Hamu

Londýn/Praha

Po odpykání trestu za doping bude bývalý francouzský fotbalový reprezentant Samir Nasri hrát za West Ham. Londýnský klub podepsal s jednatřicetiletým záložníkem smlouvu do konce sezony. Nasrimu na Silvestra vypršel osmnáctiměsíční distanc za nepovolenou nitrožilní léčbu, kterou podstoupil na klinice v Los Angeles kvůli posílení imunity.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Samir Nasri na archivním snímku v dresu Manchesteru City.

Článek

Do anglické ligy se Nasri vrací po dvou a půl letech. V letech 2012 a 2014 získal mistrovské tituly s Manchesterem City, kde hrál pod vedením současného kouče West Hamu Manuela Pellegriniho. V londýnském týmu už v poslední době trénoval a chystal se na návrat. "Tvrdě na sobě po té dlouhé pauze pracoval a chce se vrátit ve vrcholné formě," řekl Pellegrini.

V minulosti nastupoval Nasri také za Arsenal, kariéru zahájil v Marseille a vyzkoušel si také španělskou ligu v dresu Sevilly. "Vracím se do nejnáročnější ligy světa, v ambiciózním týmu a s dobře známým trenérem. To je práce snů a těším se na to," uvedl Nasri, jenž odehrál v letech 2007 až 2013 za Francii čtyři desítky zápasů.

Reklama

Související témata: