Hlavní obsah

Kdo ještě změní dres v tomto přestupovém období? Spekuluje se o dlouholeté opoře Chelsea i vicemistrovi světa

Praha

Přestupové období se pomalu chýlí ke svému konci (uzavře se už ve čtvrtek 31.1.), pro hráče ale stále ještě existuje možnost změny dresu. Jaké jsou nejzajímavější zahraniční přestupové spekulace, o kterých se nyní mluví?

Foto: Phil Noble, Reuters

Fotbalisté Liverpoolu nadále vedou tabulku Premier League (druhý zprava Sadio Mané).

Článek

Opora v zadních řadách Blues

Zájem je v Anglii o obránce Garyho Cahilla. A nemusel by se stěhovat ani příliš daleko. Páteční čtvrté kolo FA Cupu proti Manchesteru United totiž vedlo ke zranění Laurenta Koscielného a Sokratise Papastathopoulose, dvou středních obránců londýnského Arsenalu.

To je pro Gunners velký problém a narychlo shánějí posilu, která by jim díru v obraně zacelila. Podle Mirror.co.uk ji našli právě v Garym Cahillovi, dlouholetém hráči Chelsea. Podle The Independent má ale o Cahilla zájem jiný londýnský klub, totiž Fulham v čele s Claudiem Ranierim.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Chelsea Gary Cahill je v hledáčku Arsenalu i Fulhamu.

Vicemistři světa

Chelsea podle serveru Express.co.uk hledá náhradu za Cesca Fabregase, který odešel do Monaka. Najít by ji mohla v barcelonském Ivanu Rakitičovi. Možný přestup by však měl být aktuální až v létě.

Mnohem živěji je už teď kolem Rakitičova spoluhráče z chorvatské reprezentace, Ivana Perišiče. O něj se zajímají hned dva velké anglické kluby - Manchester United a Arsenal. Red Devils o Perišiče hodně stáli v době, kdy je ještě vedl Portugalec José Mourinho, podle Evening Standard o něj ale nyní s Gunners bojovat nechtějí. Sport.aktuality.sk pak přichází ještě s třetím klubem do řady, zájem o Chorvatovy služby má prý i Atlético Madrid.

Foto: Facebook

Patrik Schick (vlevo) v souboji s barcelonským Ivanem Rakitičem.

I Liverpool může přijít o svoji hvězdu

Senegalský fotbalový záložník Sadio Mané sice teprve nedávno podepsal prodloužení smlouvy v Liverpoolu, přesto se v souvislosti s ním až podezřele často zmiňuje jméno Realu Madrid. Sám záložník pro server Goal.com řekl, že spekulace jsou součástí fotbalu a je potřeba se s nimi naučit žít. "Vše, co mohu říct, je, že nyní mě zajímá pouze Liverpool," uzavřel 26letý Mané.

Je podle vás některý z výše uvedených přestupů pravděpodobný?

Reklama