Hlavní obsah

Liverpool - Leicester 1:1Šílená Premier League. Liverpool doma remizoval, Chelsea dostala výprask

Liverpool/Praha

Sní o titulu. Mnoho let. A mohli k němu udělat další velký krok. Fotbalisté Liverpoolu však ve 24. kole anglické ligy doma jen remizovali s Leicesterem 1:1. "Reds" tak v čele tabulky mají pětibodový náskok na úřadující mistry - Manchester City - ale dobře vědí, že trhák měl být větší. Chelsea v Bournemouthu utrpěla nečekaný debakl 0:4 a klesla ze čtvrtého na páté místo o skóre za Arsenal.

Sestřih utkání 24. kola Premier League Liverpool - LeicesterVideo: DIGI CZ

 
Článek
Fotogalerie

Hráči Bournemouthu rozhodli o jasném triumfu nad Chelsea až ve druhé půli, kdy skórovali dvakrát Joshua King a jednou David Brooks s Charliem Danielsem.

Debut v Premier League se nevydařil zimní posile "Blues" Gonzalu Higuaínovi, jenž se vůbec neprosadil a v 64. minutě byl vystřídán.

Sestřih utkání 24. kola Premier League Bournemouth - ChelseaVideo: DIGI CZ

Liverpoolu dokonale vyšel začátek a už ve třetí minutě otevřel skóre Sadio Mané přízemní střelou k tyči. Další šance ale svěřenci Jürgena Kloppa neproměnili a v nastavení první půle o těsný náskok přišli, protože se zblízka trefil stoper Harry Maguire.

Třetí Tottenham po obratu v závěrečné desetiminutovce zdolal Watford 2:1. Domácí si částečně spravili chuť po předchozích porážkách s Chelsea a Crystal Palace, které pro Spurs znamenaly vyřazení z Ligového a Anglického poháru. Watfordu zařídil vedení ve 38. minutě Craig Cathcart, ale Son Hung-min a Fernando Llorente na konci utkání výsledek otočili.

Anglická fotbalová liga - 24. kolo
Bournemouth - Chelsea 4:0 (47. a 74. King, 63. Brooks, 90.+5 Daniels)
Southampton - Crystal Palace 1:1 (77. Ward-Prowse - 41. Zaha)
Liverpool - Leicester (3. Mané - 45.+2 Maguire)
Tottenham - Watford 2:1 (80. Son Hung-min, 87. Llorente - 38. Cathcart)

Reklama

Související témata: