Hlavní obsah

Hádka mezi Salahem a Kloppem. Hvězdný Egypťan údajně vyhrožuje odchodem z Liverpoolu

Liverpool/Praha

Chystá se velké překvapení? Mohamed Salah, útočná zbraň Liverpoolu, se měl údajně dostat do rozepře s Jürgenem Kloppem. Informoval o tom deník AS s odkazem na nejmenované zdroje přímo z kabiny Reds. Situace prý došla tak daleko, že Salah požádal vedení o odchod z klubu.

Foto: Rui Vieira, ČTK/AP

Hvězda Liverpoolu Mohamed Salah oslavuje gól proti londýnské Chelsea na stadionu Anfield.

Článek

Šestadvacetiletý Salah se měl dostat do křížku s koučem Kloppem a v zuřivosti měl vedení rovnou požádat o letní odchod. Kvůli čemu se do sebe dvě současné ikony Reds pustily, však španělský deník ani jeho zdroje neupřesnily.

Podle španělských novinářů z AS se incidentem zabývá vedení klubu. Majitelé se údajně snaží klidnit situaci a přesvědčují Salaha, aby myšlenky na odchod vytěsnil z hlavy. Měli mu dokonce přislíbit, že pokud by v létě nadále cítil potřebu Anfield opustit, vyjdou mu vstříc.

Foto: Andrew Couldridge, Reuters

Kanonýr Liverpoolu Mohamed Salah (bez dresu) slaví se spoluhráči vítěznou trefu proti Southamptonu.

Pokud by se Salah objevil na fotbalovém trhu, zajisté by o něj byl mezi evropskými velkokluby obrovský zájem. Hráčův agent ale na Twitteru jakékoliv spekulace o rozepři nebo odchodu popřel.

Egypťan letos nasázel do sítě soupeřů 22 gólů v 45 zápasech. V první sezoně za Liverpool nastřílel dokonce 44 branek v 52 duelech. Salah podepsal s Liverpoolem smlouvu loni v létě na pět let. Klub bude nejspíš do posledního kola bojovat o ligový titul. Na začátku dubna čeká Reds souboj o finále Ligy mistrů s Barcelonou. Salahův odchod během následujícího přestupového okna by tak byl velkým překvapením.

Reklama

Související témata: