Hlavní obsah

Borec Kane! Pozval dívku, které se na internetu posmívali, aby šla dělat maskota na zápas Tottenhamu

Londýn/Praha

Útočník Tottenhamu Harry Kane ukázal, že má dobré srdce. Pozval totiž Ellu, dívku s Downovým syndromem a velkou fanynku Spurs, která byla minulý měsíc terčem nepěkných komentářů na internetu, aby se v posledním utkání Tottenhamu v této sezoně objevila jako maskot, tedy jedno z dětí, které doprovázejí hráče na hrací plochu při předzápasovém nástupu. Dívku uživatelé sociální sítě zesměšňovali poté, co její otec umístil na internet video, na kterém Ella tančí.

Foto: Peter Dejong, ČTK/AP

Hvězda Tottenhamu Harry Kane má dobré srdce.

Článek

Otec Elly Niel umístil na Twitteru video své dcery, jak tančí po prohře Spurs v utkání s West Hamem. K němu připsal: „Výsledek nikdy není ta nejdůležitější věc."

Jeho dcera se následně stala terčem posměšných komentářů. „Ella byla nazývána všemožnými jmény, lidé se jí smáli kvůli tomu, jak tančí a jak vypadá," cituje BBC Ellina otce.

Mezi nepěknými komentáři se ale objevila i spousta pozitivních a podporujících. Jeden z uživatelů se jménem Steve Russell pak v komentáři pod příspěvkem označil dokonce i Twitter samotného Tottenhamu a některých jeho hráčů se slovy:

„Některé odpovědi od našich vlastních fanoušků jsou ostudné. Možná udělat z ní maskota pro zápas s Evertonem by mohla být přinejmenším splátka za některé ty nadávky cílené na malou holku, která se snažila mít hezký den s tátou bez ohledu na výsledek."

Není jisté, zda si zástupci Tottenhamu jeho příspěvek přečetli, ale příběh se tak jako tak ke Spurs dostal, respektive k minimálně jednomu jejich hráči. A přání fanouška bylo vyslyšeno. Harry Kane totiž Ellu skutečně pozval, aby byla maskotem na posledním zápase Tottenhamu v sezoně.

„Děkuji moc za to, že se toto uskutečnilo. Speciální den pro naši rodinu. Anglický kapitán, legenda Spurs a Ellin hrdina," reagoval dojatý otec Elly na snímek své dcery s Kanem, který anglický útočník zveřejnil na svém Twitteru. Otec Elly také označil vlnu podpory od lidí jako „naprosto fenomenální".

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články