Hlavní obsah

Čas ukázal. Mourinho promluvil o výroku, za který se mu mnozí smáli

Manchester/Praha

Před nedávnem José Mourinho řekl, že to, že skončil s United na druhém místě, možná bylo hned po zisku osmi titulů jeho největším kariérním úspěchem. Mnozí se mu za tento výrok smáli, jenže teď má problémy i jeho nástupce, Ole Gunnar Solskjaer. A podle Mourinha Solskjaerův boj jen dokazuje, jak dobrou práci on sám v United odvedl.

Foto: Tony O'brien, Reuters

Jose Mourinho.

Článek

Mourinho byl z United odejit v prosinci poté, co se mu vůbec nepodařil start do sezóny. Dočasně jej nahradil Ole Gunnar Solskjaer, který s týmem dokázal zpočátku dosahovat velmi slušných výsledků. Ovšem poté, co byl jmenován stálým manažerem, šly výkony a hlavně výsledky Rudých ďáblů dolů. Z posledních 12 zápasů dokonce United osm prohráli.

Portugalskému kouči se za jeho výrok o druhém místu s United mnozí smáli. Teď je ale v problémech i jeho nástupce. A Portugalec na toto téma promluvil.

Foto: Albert Gea, Reuters

Mourinha v United nahradil Ole Gunnar Solskjaer. Tomu se ze začátku dařilo, v poslední době se ale výsledky Rudých ďáblů pod jeho vedením výrazně zhoršily.

„Před devíti nebo deseti měsíci jsem řekl, že hned po výhře osmi titulů bylo možná to, že jsem s United skončil na druhém místě, mým největším úspěchem," cituje Mourinha server The Sun. „Nechci o tom mluvit a mám pocit, že o tom ani mluvit nemusím, čas dává vysvětlení sám," pokračuje The Special One.

„Ohledně United chci říct jen dvě věci: První je, že čas ukázal. Druhá, že ty problémy tam pořád jsou," uzavřel Mourinho, podle kterého rozhodně není jediným zodpovědným za tyto problémy Paul Pogba, se kterým měl údajně spory.

Reklama