Hlavní obsah

Na stadion se už nepodívá. Fanoušek Portsmouthu nakopl fotbalistu během utkání play off

Napadl ho pěstmi i kopanci. Fotbalista Sunderlandu Luka O’Niena si ze čtvrtečního odvetného zápasu semifinále play off třetí anglické ligy odnesl hodně nevšední zážitek. Po souboji s domácím borcem skončil až za hrazením, které odděluje hrací plochu od diváků. Když se pokoušel dostat zpět na hřiště, jeden z fanoušků ho napadl. Sunderlnand po bezbrankové remíze postoupil do finále.

Foto: Sport.cz

Fanoušek Portsmouthu nakopl hostujícího fotbalistu Sunderlandu Luka O’Niena během utkání playoff třetí anglické ligy.

Článek

Druhá půle odvetného utkání playoff anglické League One nabídla málo vídaný moment. Hostující záložník O'Niena svedl u postranní čáry sprinterský souboj s hráčem Portsmouthu Tomem Naylorem. Fotbalista po vzájemném kontaktu zapadl do hlediště mezi diváky. A pak to přišlo.

Když se čtyřiadvacetiletý záložník pokoušel vysápat zpět na trávník, jeden z fanoušků ho nejprve verbálně a poté i fyzicky napadl. Na televizních záběrech je patrné, jak divák hráče dokonce nakopl.

Do incidentu se poté vložil ještě Lee Cattermole, který si s drzým příznivcem Portsmouthu něco vyříkával. Domácí klub se s hrubým chováním svého fanouška rozhodl vypořádat rázným způsobem. Agresivní divák dostane zákaz vstupu na stadion a na zápasy svého oblíbeného klubu se z hlediště už nepodívá.

Reklama

Související témata: