Hlavní obsah

Fanoušci se mu vysmáli. Özil se chystá do nové sezony vstoupit s odvážnou vizáží

Pěkně to schytal. Třicetiletého záložníka Mesuta Özila čeká v nadcházejícím ročníku sedmá sezona v dresu londýnského Arsenalu. Němec s tureckými kořeny se v té loňské hodně natrápil a fanoušci Gunners s ním pomalu ztrácejí trpělivost. Özil se ke světlejším výkonům pokusí odrazit s novou vizáží. Příznivci Arsenalu ale pro jeho extravagantní image příliš pochopení nemají.

Foto: Sport.cz

Fotbalista Arsenalu Mesut Özil překvapil fanoušky novou vizáží.

Článek

Mesut Özil se v přípravě na letošní sezonu představil v pondělí až jako střídající hráč v 78. minutě duelu proti americkému klubu Colorado Rapids. Před druhým přípravným zápasem proti Bayernu Mnichov razantně změnil svůj vzhled. Vlasy si nabarvil na blond a okamžitě se tak kvůli tomu stal terčem několika vtípků na sociálních sítích.

S posměšky však nezůstali pozadu ani Özilovi spoluhráči. Do německého fotbalisty se s chutí pustil například Pierre-Emerick Aubameyang, který ho na Instagramu přirovnal k hvězdě proběhnuvšího mistroství světa žen Američance Megan Rapinoeové.

„Nejlepší účes, jaký jsi kdy měl, bratře," napsal k humornému přirovnání Aubameyang. Podstatné ovšem bude to, co bývalá hvězda německé reprezentace bude předvádět na hřišti. Arsenal se v rámci letního přípravného turnaje International Champions Cup představí v zápasech proti Fiorentině, Realu Madrid, Lyonu nebo Barceloně.

Do nového ročníku Premier League vstoupí fotbalisté Gunners 11. srpna venkovním duelem s Newcastlem, který bude do nadcházejícího ročníku vstupovat se změnou na trenérském postu.

Reklama

Související témata: