Hlavní obsah

Lampard: Mourinho? To já Tottenham opravdu nikdy trénovat nebudu, zeptejte se klidně za 10 let!

Praha

Legenda Chelsea Frank Lampard má jasno: nikdy nebude následovat kouče José Mourinha, který přes svůj slib a náklonnost k Chelsea ve středu usedl na lavičku velkého londýnského rivala Tottenhamu.

Foto: Carl Recine, Reuters

José Mourinho povede Tottenham

Článek

„Můžu pevně říct, že Tottenham opravdu nikdy trénovat nebudu. Zeptejte si mě klidně za deset let, nic se na tom nezmění," citoval Lamparda, nynějšího kouče fotbalové Chelsea, britský deník Daily Mail.

Pod šestapadesátiletým Portugalcem zažil v minulosti na Stamford Bridge skvělé časy v roli kapitána, měli k sobě blízko. Mourinha uznává dál, nicméně po jeho cestě odmítá jít. „Já a Spurs, to se prostě nikdy nestane," ujistil Lampard, který ovšem Mourinha za porušení slibu neodsuzuje.

„Mourinho pracoval v mnoha klubech, musíte respektovat jeho právo na práci. Ať už ho fanoušci budou soudit jakkoli, jde o jeho rozhodnutí. Každopádně patří mezi nejúspěšnější trenéry. Trofeje, které vyhrál, mluví za všechno," pronesl Lampard, který má výborný vztah také s odvolaným koučem Tottenhamu Mauriciem Pochettinem.

„Má můj velký respekt. Několikrát jsme se setkali. Když jsem studoval nejvyšší trenérskou třídu, jel jsem na Tottenham. Mauricio byl neskutečně vstřícný, ochotný. Je to skvělý člověk," uvedl Lampard.

Reklama

Související témata: