Hlavní obsah

Fotbalová Anglie v pozoru: Chystá se prvotřídní senzace!

Poprask v Londýně! Manažer Mauricio Pochettino, který dostal před pár dny padáka v Tottenhamu, by mohl mít brzy novou práci. Podle listu The Sun je ve hře šokující nabídka. Zájem o služby ambiciózního kouče by mohl mít Arsenal, nesmiřitelný rival Tottenhamu.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Manažer Arsenalu Unai Emery čelí pořádné kritice.

Článek
Fotogalerie

Arsenal se výsledkově trápí. V tabulce Premier League je momentálně až na osmé příčce, na vedoucí Liverpool ztrácí neuvěřitelných devatenáct bodů. Naposledy svěřenci Unaie Emeryho doma na poslední chvíli zachraňovali alespoň remízu 2:2 s předposledním Southamptonem a ve slavném klubu to pořádně vře. Bídná představení by mohl odskákat vyhazovem španělský kouč.

Šéfové Arsenalu sice před pár týdny Emeryho podrželi, jenže to ještě nebyl Pochettino volný. Podle zákulisních informací je proto nyní možnost výměny kouče ve hře. S myšlenkou na angažování bývalého trenéra Tottenhamu, který klub dovedl až do finále Ligy mistrů, přišel majitel Gunners Stan Kroenke.

Otázkou je, jak by argentinský kouč zareagoval. V minulosti totiž vedl španělský Espanyol Barcelona a hned se nechal slyšet, že by nikdy netrénoval slavnou Barcu s Lionelem Messim. Podobně by mohl vnímat i rivalitu mezi Tottenhamem a Arsenalem.

Foto: Peter Nicholls, Reuters

U fotbalistů Tottenhamu po pěti letech skončil argentinský kouč Mauricio Pochettino. Možná bude mít brzy novou práci.

Pochettino nemusí nikam spěchat, média spekulují, že by si mohl počkat, až se uvolní místo třeba v Realu Madrid, Manchesteru United nebo Bayernu Mnichov. The Sun zmiňuje jako další potenciální Emeryho nástupce trenéry Mikela Artetu, Brendana Rodgerse a bývalého trenéra Juventusu Massimiliana Allegriho.

Reklama

Související témata: