Hlavní obsah

Fanoušci Liverpoolu se baví. Robertson v derby naložil soupeři, pak se mu vysmál

Liverpool/Praha

Nejdřív kosa, potom výsměch do obličeje. Fotbalista Liverpoolu Andrew Robertson se se svými soupeři v městském derby proti Evertonu vůbec nepáral. Na začátku zápasu stáhl k zemi Thomase Daviese, v pádu mu naložil loktem, a nakonec se mu ještě vysmál. Fanoušci Liverpoolu se jeho počínáním náramně baví. Tolik do smíchu není fotbalistům Evertonu, kteří utrpěli porážku 2:5.

Foto: Lee Smith, Reuters

Záložník Evertonu Tom Davies diskutuje s obráncem Liverpoolu Andrewem Robertsonem během 15. kola Premier League

Článek

Trenér Jürgen Klopp šetřil opory, ale na hře Liverpoolu to znát moc nebylo. Fotbalisté Reds vedli už od 6. minuty, kdy se trefil Divock Origi. Už o chvíli později to na hřišti pořádně jiskřilo. Že se na hrací ploše odehrává slavné Merseyside derby připomněli divákům Andrew Robertson s Thomasem Daviesem.

Prvně jmenovaný stáhl evertonského středopolaře zezadu na trávník, přičemž o něj sám upadl. Při vzájemné kolizi mu stihl ještě pořádně naložit a když se Davies proti jeho hře obořil, liverpoolský fotbalista se mu vysmál do obličeje.

Fanoušci Reds se na sociálních sítích vzájemným konfliktem dvou kohoutů baví. Na srdci je navíc hřeje vítězství v konečném poměru 5:2. Suverénní fotbalisté Liverpoolu v aktuálním ligovém ročníku čtrnáctkrát zvítězili a jen jednou remizovali. V čele Premier League mají náskok 8 bodů před Leicesterem. Trápící se Everton je až osmnáctý v sestupové zóně.

Reklama