Hlavní obsah

Přestupová bomba na poslední chvíli? V sídle Realu Madrid se čile vyjednává

Madrid/Londýn
Aktualizováno

V závěrečný den zimního přestupového období ve velkých fotbalových ligách dojde možná na senzační obchod. Podle britského listu The Times je na spadnutí návrat Garetha Balea z Realu Madrid do Tottenhamu.

Foto: Sport.cz

Vrátí se Gareth Bale už dnes do Tottenhamu?

Článek

Šéf anglického klubu Daniel Levy už podle ostrovních médií zamířil do Madridu k jednání za svým protějškem z Realu Florentinem Pérezem a oba se budou snažit najít cestu, jak transfer třicetiletého Velšana uskutečnit.

Uspokojit obě strany bude ale velmi náročné. Problém bude hlavně s obřím platem ofenzivního fotbalisty, který má v královském klubu podle Britů pobírat 500 000 liber týdně, zhruba 15 milionů korun.

Mezitím ale kouč Realu Zinédine Zidane uklidňoval humbuk s tím, že žádný přestup se nekoná. „Gareth je tady s námi a já s ním dál počítám. O možnosti jeho odchodu neuvažuji," odmítal Zidane.

Trenér Spusrs José Mourinho se ale netají tím, že Baleův návrat velmi uvítal, protože zraněný kanonýr Harry Kane má být fit až v dubnu. Tottenham navíc prováhal příležitost na angažování útočníka Krzysztofa Piateka, jehož mu z AC Milán vyfoukla Hertha Berlín.

Reklama

Související témata: