Hlavní obsah

Tottenham zařadil do domácí přípravy živé video s koučem

Přestože fotbalisté Tottenhamu během pandemie nového koronaviru nemohou do svého tréninkového centra, o přípravu s Josém Mourinhem úplně nepřijdou. Londýnský celek od pondělí zařadil hráčům do domácích individuálních plánů živé video s tréninky s portugalským koučem a jeho asistenty.

Foto: Matthew Childs, Reuters

Trenér Tottenhamu José Mourinho.

Článek
Fotogalerie

Hráči Tottenhamu se doposud stejně jako v jiných týmech během koronavirové pauzy připravovali individuálně každý sám. Podle klubového webu kondiční trenéři a fyzioterapeuti "Kohoutů" denně sbírají od fotbalistů data a každé tři dny s nimi telefonicky hovoří o tom, zda nemají problémy plnit doma cvičební program.

Fotbalisté rovněž mohou využít nepřetržitou lékařskou linku, která funguje nonstop. Každý z nich také dostal vlastní program výživy. Odborníci na stravu hráčům připravují recepty na pokrmy a přímo domů jim posílají doplňky, jako jsou proteinové tyčinky a prášky. Externí kuchař pak fotbalistům připravuje každý den čerstvou zeleninu a ovoce.

Individuální proces přípravy nyní hráčům oživí live tréninky na dálku s koučem Mourinhem. Klub neuvedl, jak budou probíhat. Od vlády mají hráči "Spurs" povolen jeden venkovní trénink denně.

"Řekli nám, že na jednu tréninkovou jednotku můžeme jít ven. Takže já se pohybuji tam, kde bydlím. Jinak jsem doma. Stále si trochu zvykáme, je to pro nás zvláštní. Dostali jsme rozvrh, ale je flexibilní. Nezáleží, kdy vstanete. Člověk může odpočívat a pak pracovat později. Důležité je, abyste to splnil," uvedl záložník Harry Winks.

Reklama

Související témata: