Hlavní obsah

Kouč Kinnear se v Newcastlu uvedl 52 sprostými slovy za pět minut

První tisková konference dočasného trenéra fotbalistů Newcastlu Joea Kinneara skončila skandálem. Médii kritizovaný kouč se obul do novinářů a během pětiminutového monologu je zasypal 52 sprostými slovy.

Článek

Jednašedesátiletého Ira vytočilo, když novináři zkritizovali jeho rozhodnutí bezprostředně po nástupu do klubu dát fotbalistům den volna. "Tohle vás k...a nemusí vůbec zajímat. O co vám k...a jde? Nemáte na to být z......m trenérem. To je k...a den. Chci slyšet váš názor!? Musím vás poslouchat!?" citoval list The Daily Telegraph Kinneara. Britské noviny mu napočítaly celkem 52 sprostých slov.

Kouč poté označil žurnalisty za "z.....ý a z.....ý slizouny", protože ho po příchodu do klubu před čtyřmi dny prý začali bezdůvodně urážet. Současně se opřel dalším vulgárním výrazem do bývalých hráčů Newcastlu, kteří zpochybnili jeho trenérské schopnosti, když naposledy vedl před čtyřmi lety Nottingham Forest.

Bývalý trenér Wimbledonu z 90. let nahradil na lavičce slavného Kevina Keegana, který odešel po neshodách s majitelem Mikem Ashleym. Ten se pak po protestech fanoušků rozhodl klub prodat.

Reklama

Související témata: