Hlavní obsah

Fabregas: Tottenham by porazilo i naše ženské družstvo

LONDÝN

Ve středu večer čeká anglickou Premier League londýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem Hotspur. Kohoutům se v novém ročníku vůbec nedaří, na svém kontě mají po devíti odehraných kolech pouhých pět bodů a krčí se na poslední příčce. Do svého soupeře se obula i hvězda Kanonýrů Cesc Fabregas, který se nechal slyšet, že Tottenham by neporazil ani ženský tým Arsenalu.

Článek

Tottenham si připsal v neděli první ligovou výhru, když porazil Bolton 2:0. U tohoto vítězství však už nebyl španělský kouč Juande Ramos, místo něho se na lavičce londýnského klubu objevil Harry Redknapp. Trenér Arsenalu Arséne Wenger nepovažuje výměnu kouče za správné řešení.

„Nemyslím si, že by Ramose vyhodili, kdyby převzal Tottenham v červenci,“ nechal se slyšet trenér Kanonýrů a pokračoval: „Faktem ale je, že tým převzal uprostřed sezóny a lidé byli méně trpěliví s neuspokojivým umístěním v tabulce.“

Tottenham by porazily i ženy Arsenalu

„Rozhodnutí vedení Tottenhamu mě překvapilo. Je mi trenéra Ramose líto, protože si ho cením jako manažera i jako člověka. Vždycky nějakou dobu trvá, než své nápady převedete do praxe. Zároveň rozumím klubu, že musel udělat nějaké rozhodnutí. Každý trenér by však rád zůstal na lavičce v sezóně více než osm nebo devět zápasů,“ poznamenal kouč Arsenalu a dodal, že až čas ukáže, zda-li angažování Redknappa přinese úspěch.

Hvězda Arsenalu španělský záložník Cesc Fabregas řekl, že Tottenham by neporazil ani ženský výběr Kanonýrů. „Vedli by si dobře a věřím, že by si z White Hart Lane odvezly body,“ poznamenal Fabregas pro The Sun.

Reklama

Související témata: