Hlavní obsah

Neslavný konec! Manažer slavného klubu prý odepsal nejdražšího gólmana na světě

Londýn/Praha

Fotbalový svět je v šoku. Nejdražší brankář na světě, který stál v létě roku 2018 Chelsea přes dvě miliardy korun, se bude z londýnského klubu po dvou letech pakovat. Na oslavné fanfáry může Kepa Arrizabalaga zapomenout, španělský gólman podle listu The Sun tvrdě zaplatí za sérii chyb z úvodu letošního roku. Blues už si vyhlédli náhradu, která bude podstatně levnější.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Nejdražší brankář na světě - Kepa Arrizabalaga - prý v Chelsea v létě skončí.

Článek

Do Londýna by prý měl zamířit Roman Burki, švýcarská hvězda Borussie Dortmund. Za devětadvacetiletého brankáře, kterému za rok končí v bundesligovém klubu smlouva, hodlá Chelsea nabídnout patnáct milionů liber, což je proti balíku, který vysázela za Kepu (71,4 milionu liber - 2,15 miliardy korun) pakatel.

Burki má na kontě více než 150 duelů v německé nejvyšší soutěži a je připravený na nabídku z Premier League kývnout. List The Sun tvrdí, že Kepa nedokázal manažera Franka Lamparda přesvědčit, že může být dlouhodobě na Stamforde Bridge jedničkou mezi tyčemi.

Nouzi o nabídky by ale nemusel. O španělského brankáře už údajně projevila zájem Valencie, která by brankáře brala i na hostování.

Reklama

Související témata: