Hlavní obsah

Podle Beckhama by Kaká do Manchesteru City chodit neměl

MILÁN

Anglický fotbalista David Beckham se snaží vymluvit spoluhráči z AC Milán Kaká přestup do Manchesteru City za rekordních 100 miliónů liber (přes tři miliardy korun). Podle Beckhama je v Manchesteru jen jeden opravdový klub a tím je jeho bývalý celek United.

Článek

"City teď koupila bohatá společnost a je tam hodně peněz. Ale pro mě je v Manchesteru jen jeden tým - United," řekl listu Daily Mail Beckham, který je v Itálii během pauzy zámořské MLS na hostování z Los Angeles Galaxy.

"Ne vždycky je to o penězích. Také chcete hrát za nejlepší tým, nastupovat s nejlepšími fotbalisty na světě a vyhrávat trofeje. Měl by zůstat," dodal třiatřicetiletý Angličan.

Odchod z Itálie brazilské hvězdě nedoporučil ani bývalý hráč Manchesteru City Bernardo Corradi. "Až ho uvidím, řeknu mu, ať tam nechodí, protože tam pořád prší," prohlásil útočník Regginy. "Já bych dal Milánu před Manchesterem přednost kdykoliv. Život v Itálii je hezčí."

Manchester City nabízí AC Milán za Kaká 100 miliónů liber a hráči hodlá dát plat půl miliónu liber týdně. Pokud by šestadvacetiletý nejlepší hráč světa a držitel Zlatého míče z roku 2007 do Anglie přestoupil, stal by se nejdražším fotbalistou v historii.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články