Hlavní obsah

Manchester United po výhře nad Fulhamem zvýšil náskok v čele

Fotbalisté Manchesteru United kráčí směle za obhajobou titulu. Ve středečním dohrávaném utkání 3. kola anglické Premier League vyhráli nad Fulhamem 3:0 a na druhý Liverpool tak mají náskok již pět bodů. O vítězství Rudých ďáblů se postarali Scholes, Berbatov a Rooney.

Článek

Šampióni z Manchesteru se do svého středečního soupeře pustili již od samého počátku zápasu, což přineslo ovoce už po dvanácti minutách. Legenda domácích Paul Scholes napřáhl parádně z voleje po rohu Carricka. Brankář hostí Mark Schwarzer míč dostatečně nepokryl, a ten se tak dostal za brankovou čáru.

Na Old Trafford bylo veseleji po půlhodině hry. O´Shea  našel ve vápně bulharského kanonýra Berbatova, na nějž znovu Schwarzer nevyzrál, a tak se domácí radovali již z klidného vedení 2:0.

Gólman hostí se zaskvěl po odehraných deseti minutách ve druhé půli, když vyrazil pokus Berbatova nad břevno. V 61. minutě přišel na hřiště Wayne Rooney. O dvě minuty později to byl právě anglický reprezentant, jenž gólem stanovil konečné skóre na 3:0 pro Manchester United.

Anglická fotbalová liga - dohrávka 3. kola:
Manchester United - Fulham 3:0 (12. Scholes, 30. Berbatov, 63. Rooney).

Reklama

Související témata: