Hlavní obsah

Brankář Brightonu si zadělal na obrovskou ostudu: Jak jsi to dokázal? smějí se fanoušci

Bod na hřišti třetího Leicesteru? Pro o záchranu bojující Brighton bezesporu velký úspěch. Slavnou Premier League však více než nečekaná ztráta favorita zaujal jiný moment, kterým se fanoušci na Ostrovech baví. Postaral se o něj hostující gólman Mat Ryan, který předvedl málo vídaný kiks. Nakonec vše pro něj mělo šťastný konec.

Foto: Profimedia.cz

Jamie Vardy ve velké šanci před Matem Ryanem neuspěl

Článek

Štěstí v neštěstí. Jinak nelze moment v prvním poločase zápasu 31. kola Premier League mezi třetím Leicesterem a patnáctým Brightonem v podání Mathewa Ryana nazvat.

Byla to situace, kterých jsou v zápase desítky. Hostující gólman Mat Ryan svírá v klidu míč v náručí a hledá spoluhráče, kterému by poslal míč. Zda si nakonec v poslední chvíli celou věc rozmyslel a pohyb už nedokázal zastavit, ví jen on. Faktem je, že míč z jeho ruky si to místo k jednomu z borců Brightonu zamířil za jeho záda prakticky přímo do běhu domácího Vardyho.

Australský gólman však prokázal bleskovou reakci. Na svůj zkrat dokázal rychle zareagovat a obrovskou šanci hvězdného útočníka zlikvidovat.

I díky tomuto momentu uhráli hosté na hřišti favorita cennou remízu 0:0, naopak sami měli ke třem bodům blíž, když v prvním poločase ve 14. minutě neproměnil hostující Maupay pokutový kop.

Nevídaný moment australského gólmana však nečekal na odezvu u fanoušků dlouho. "To byl opravdu výjimečný kousek, škoda, že z toho nebyla branka, zapsala by se do dějin." "Nezapomenutelný moment, to bylo jako co?" V takovém duchu se nesly ohlasy na sociálních sítích.

Reklama

Související témata: