Hlavní obsah

Pogba se stal novou posilou Verdansku FC

Manchester/Praha

Někteří fanoušci byli zmatení. Francouzský fotbalista Mnchesteru United Paul Pogba se stal tváří kampaně populární střílečky Call of Duty: Warzone. Firma Activision svým hráčům v rámci 5. sezony zpřístupnila dříve zavřený fotbalový stadion na mapě Verdansk. A k této příležitosti vývojáři připravili překvapení pro všechny plejery, když oznámili, že novou posilou virtuálního klubu Verdansk FC se stal právě mistr světa Pogba.

Foto: Sascha Steinbach, ČTK/AP

Fotbalista Manchesteru United Paul Pogba si vystřelil z fanoušků, jeho přestup do Verdansku se konal pouze ve virtuálním světě.

Článek

Pogbův podpis s klubem Verdansk FC zaznamenal na internetu nebývalý zájem. Fotbaloví fanoušci, kteří nejsou seznámeni s reáliemi světa CoD, byli videem z Twitteru nejspíš zprvu značně zmateni.

Představa, že by si známý záložník Manchesteru vybral zcela neznámý klub jako své nové působiště, mnohým z nich nejspíš vůbec nedávala smysl.

„Čas začít novou kapitolu s Verdanskem FC. Tenhle tým bude teď hodně nabitý," přiživil na sociální síti mystifikaci sám fotbalista.

Většina příznivců vtípek s Pogbovým novým působištěm přijala s úsměvem na tváři. Mezi fanoušky United se ale našli i tací, kteří informaci s přestupem do neznámého klubu uvěřili a na Pogbovu adresu si neodpustili spršku nadávek nebo jízlivých žertů.

Reklama

Související témata: