Hlavní obsah

Ballack chce v Chelsea zůstat ještě další dva roky

LONDÝN
Aktualizováno

O další dva roky je připraven prodloužit smlouvu s londýnskou Chelsea německý legionář Michael Ballack. „Myslím, že minimálně dva roky ještě na nejvyšší úrovni hrát. A chtěl bych je strávit v Chelsea,“ nechal se slyšet neměcký reprezentant v rozhovoru pro Daily Telegraph.

Foto: REUTERS/Eddie Keogh

Německý záložník Michael Ballack chce zůstat v Chelsea ještě další dva roky.

Článek

V létě příštího roku vyprší Ballackovi na Stamford Bridge čtyřletý kontrakt, ještě dva roky by však chtěl barvy Chelsea oblékat. „Myslím, že mám na to, abych ještě dva roky hrál fotbal na nejvyšší úrovni,“ nechal se slyšet německý legionář, jemuž v roce 2012 bude pětatřicet. „Mám před očima ještě mnohé sportovní výzvy a cíle, jež bych rád naplnil právě v barvách Chelsea,“ vysvětloval, proč ho láká právě angažmá na Stamford Bridge.

Mimochodem - od příchodu na ostrovy vyhrál Ballack s Chelsea jen anglický FC Cup a Ligový pohár, takže žádný div, že pošilhává i po dalších triumfech.

Otázkou ovšem je, jak se na Ballackův zájem o prodloužení angažmá bude tvářit vedení Chelsea. Německý reprezentant přišel do Londýna v roce 2006, aniž by Chelsea za něho musela zaplatit Bayernu odstupné. I proto stal jedním z nejlépe  placených hráčů mužstva. Teď ovšem vedení klubu rokuje o prodloužení smlouvy s Johnem Terrym a Frankem Lampardem a až podle toho, jak dopadnou, se budou odvíjet jednání s Ballackem.

Ať už dopadnou jakkoli, Ballack o ukončení kariéry rozhodně neuvažuje. "Na něco takového vůbec nemyslím," pravil rázně Ballack chystající se v příštím roce s německou reprezentací na mistrovství světa do Jižní Afriky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články