Hlavní obsah

Asley Cole chce za Mourinhem do Realu. Zapomeň na to, vzkazuje mu Ancelotti

LONDÝN

Levému obránci londýnské Chelsey Ashley Coleovi v neděli šéfové klubu poradili, aby zapomněl na myšlenku, že by přestoupil do Realu Madrid za trenérem José Mourinhem. Londýnský boss Carlo Ancelotti nedává devětadvacetiletému bekovi žádnou šanci, podle něho prostě není na prodej. O přestupu se spekulovalo už před fotbalovým šampionátem, nyní vypluly dohady znovu.

Foto: Reuters

Ashley Cole při obranném zákroku v dresu anglické reprezentace na MS v Jihoafrické republice.

Článek

"Ashley Cole je hráčem Chelsea a hráčem Chelsea zůstane. Nehodláme jej prodat za žádnou cenu, na takový nápad už musí všichni zapomenout,“ prohlásil italský kouč po nedělním přípravném zápase s Eintrachtem Frankfurt, který Londýňané prohráli 1:2..

Cole má s Chelsea podepsanou smlouvu do roku 2013, ta mu zaručuje týdenní plat 100  000 liber (necelé tři milióny korun). Tajně však doufá, že by ho někdejší trenér Blues a nynější lodivod Realu Mourinho mohl koupit za 20 miliónů liber (bezmála 600 miliónů korun) do Bílého baletu.

"Je normální, že Mourinho má dobrý vztah s Ashleym, ale Cole zůstává," uzavřel prozatím poslední "přestupovou aféru" klidným hlasem Ancelotti.

Reklama

Související témata: