Hlavní obsah

Hvězda Premier League bourala na dálnici, nehodu zachytila palubní kamera

Fotbalista Arsenalu Joe Willock měl o víkendu dopravní nehodu nedaleko Londýna. Jednadvacetiletý křídelník nezvládl řízení na dálniční křižovatce, vyjel z vozovky a poničil svůj mercedes v hodnotě několika milionů korun. Incident, který zachytila palubní kamera z jiného vozu, se naštěstí obešel bez zranění.

Foto: Michael Regan, Reuters

Fotbalista Arsenalu Londýn Joe Willock měl dopravní nehodu. Archivní foto

Článek

Kamera v autě svědka nehody zachytila, jak se anglický reprezentant do jednadvaceti let Willock snaží sjet z dálnice nedaleko vesnice South Mimms severně od Londýna. Záložník Arsenalu zřejmě zapomněl včas odbočit a z rychlého pruhu (v Anglii se jezdí vpravo) se snažil strhnout řízení na sjezd.

Úhybný manévr ale nevyšel vůbec podle jeho představ, fotbalista ztratil kontrolu nad svým mercedesem třídy G, dostal smyk a vjel do škarpy. Auto s utrženým kolem následně skončilo mimo vozovku.

Záběry z palubní kamery ještě zachytily, jak se svědek nehody vydal fotbalistovi pomoct. Willockovi se ale naštěstí nic nestalo. „Snažil se auto dostat zpět na silnici, křičel jsem na něj, že nemůže jet dál. Vypadal trochu otřesený, ale byl v pořádku," uvedl muž pro deník Daily Mail.

„Řekl jsem mu, že tu zatáčku bral trochu moc rychle a on mi na to odpověděl, že ví, že je idiot," popsal řidič bezprostřední chvíle po karambolu.

Reklama

Související témata: