Hlavní obsah

Balotellimu na tréninku spoluhráč nepřihrál, tak ho ztrestal. Mancini v tom nevidí problém

MANCHESTER

Další epizodu do svého seriálu potyček na tréninku zařadil ve čtvrtek italský fotbalista Mario Balotelli z Manchesteru City. Během přípravy se popral už se čtvrtým spoluhráčem, tentokrát přišel na řadu obránce Micah Richards. Trenér lídra anglické tabulky Roberto Mancini ale odmítl, že by mezi hráči byl nějaký zásadní problém.

Foto: Toby Melville, Reuters

Mario Balotelli z Manchesteru City (vlevo) do často dostává do rozepří i v zápasech.

Článek

Balotelli po sérií kontroverzí na trávníku i mimo něj v říjnu oslavil jeden ze svých gólů odhalením trička s nápisem "Proč pořád já?" Odpověď by podle vtipkujícího Manciniho měl hledat hlavně on sám. "Ptal jsem se ho: proč pořád ty? Odpověděl, že Micah mu nepřihrál míč," vysvětloval italský kouč.

"Byla to ale hloupá událost a o nic nešlo. Za deset minut bylo po problému. Nevidím v tom nic zvláštního, takové věci se v každém sportu čas od času stanou," řekl Mancini, který si na podobné incidenty vzpomíná i ze svých hráčských let.

"Když hrajete na malém hřišti v osmi proti osmi a dáte do toho vášeň, někdy na emoce přijde řada. Ne každý týden, ale často ano. Mario a Micah jsou opravdu dobří přátelé. Ale je pravda, že Mario je v tomhle král, měl by si dávat pozor," uvedl Mancini.

Balotelli na začátku sezóny způsobil malý požár, když v koupelně odpaloval pyrotechniku. Trenér proto vtipkoval, že by se měl mít na pozoru. "S blížícími se Vánoci a Novým rokem je to s ohněm velice nebezpečné. Možná by měl raději zůstat v hotelu," smál se.

Reklama

Související témata: