Hlavní obsah

Krev, pot a slzy! Souček při výhře Kladivářů trpěl

Praha

Veledůležitý zápas o čtvrté místo v Premier League, které znamená postup do Ligy mistrů, mezi West Hamem a Wolves zpočátku vypadal jako jasná záležitost. Vedení Kladivářů 3:0 před koncem prvního poločasu nenaznačovalo žádnou větší bitvu, ale opak byl pravdou... Své o tom ví i Tomáš Souček, který si z duelu odnesl nepříjemné zranění.

Foto: Michael Regan, Reuters

Ošklivé Součkovo zranění, se kterým musel dohrát pondělní utkání s Wolvesem.

Článek

Ještě do přestávky snížil na 1:3 z pohledu domácích hlavičkou Leander Dendoncker a Kladivářům se pomalu začaly oživovat vzpomínky z nedávného souboje s Arsenalem, ve kterém také vedli 3:0, ale pak přišla ve 38. minutě nešťastná Součkova teč, která znamenala snížení a také nastartování Arsenalu k vyrovnání.

Tentokrát však West Ham zápas dotáhl do vítězného konce a radoval se z vítězství 3:2, jenže Souček se stal opět smolařem utkání. Rozhodčí mu v 60. minutě po opakovaném zkoumání neuznali gól, jelikož se ukázalo, že si při zpracování balonu pomohl rukou. Na svou desátou ligovou branku si tak „Tommy" musí ještě počkat.

O dvacet minut později se opět stal středem pozornosti, když se posadil na trávník a nemohl pokračovat. Když si sundal kopačku, měl pravou patu celou od krve, a i výraz v jeho tváři naznačoval, že jde o velmi bolestivé zranění.

V tuto chvíli by se nabízelo střídání, ale kouč Hammers již vyčerpal povolené možnosti, tak musel bývalý slávista zatnout zuby a zápas v bolestech dohrát. Není tak jasné, zda bude svému týmu k dispozici o víkendu proti Leicesteru. Přitom půjde o další důležité utkání třetího a čtvrtého týmu tabulky, takže hráč Součkových kvalit by byl potřeba. Samotný hráč se ke zranění nevyjádřil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama