Hlavní obsah

Klopp z incidentu s Maném vědu nedělá, věří, že vše vyřeší domluvou

Trenér fotbalistů Liverpool Jürgen Klopp je přesvědčený, že roztržku se Sadiem Maném vyřeší domluvou. Senegalský útočník po čtvrtečním vítězství 4:2 nad Manchesterem United v anglické lize nepodal německému kouči ruku.

Foto: Peter Powell, Reuters

renér fotbalistů Liverpool Jürgen Klopp

Článek

Mané začal pro Liverpool důležitý zápas v boji o Ligu mistrů na lavičce, protože Klopp se rozhodl dát přednost trojici Diogo Jota, Roberto Firmino a Muhamad Salah. Firmino se na výhře podílel dvěma góly a Salah s Jotou dali po jedné brance.

Mané nastoupil v 74. minutě a po utkání, když mu chtěl Klopp podat ruku, jen zakroutil hlavou a odešel pryč. Třiapadesátiletý kouč je přesvědčený, že vše vyřeší domluvou.

"Samozřejmě, že nechci, aby se mi takové věci stávaly. Ale nebylo to poprvé a obávám se, že ani naposledy, co se mi něco takového přihodilo," řekl Klopp novinářům na dnešní tiskové konferenci.

"Promluvíme se i o tom a bude to vyřízené. Když vám někdo milionkrát prokáže respekt a jednou ne, co je pro vás důležitější? Dnešní svět je však takový, že z toho jednoho případu se hned dělá velké drama," dodal.

"Já jsem jako hráč dělal naprosto šílené věci a přitom jsem úplně normální chlap. Fotbal je o emocích a všichni očekávají, že je budeme mít vždy pod kontrolou. To ale ne vždycky jde," prohlásil Klopp.

Reklama

Související témata: