Hlavní obsah

Legenda Manchesteru City se při odchodu pořádně plácla přes kapsu! Dárky za miliony

Manchester/Praha

Odchod argentinského útočníka Sergia Agüera z Manchesteru City zarmoutil nejen jeho fanoušky, ale i zaměstnance klubu. Aby taky ne, po deseti strávených letech už to byla skoro rodina. Kanonýr však ukázal, že je grand a zaměstnancům se za starost a péči po celou dobu jeho působení v City odvděčil. Koupil jim luxusní dárky za miliony.

Foto: Dave Thompson, Reuters

Sergio Agüero v posledním zápase za Manchester City pod dohledem Pepa Guardioly.

Článek

Bilance třiatřicetiletého útočníka v Manchesteru City je úctyhodná. Za deset sezon stihl Agüero v dresu Citizens v 390 zápasech nasázet 260 gólů a stal se nejlepším střelcem v historii klubu.

Se svým milovaným klubem se chtěl loučit ziskem trofeje v Lize mistrů, ale Chelsea byla proti. S klubem a jeho zaměstnanci se tedy rozloučil skrze dárky, které jim pořídil. A plácl se u toho pořádně přes kapsu. Více než 60 zaměstnancům koupil luxusní hodinky, přičemž cena jednoho kousku vychází na minimálně 30 tisíc korun.

Na hodinky nechal ještě vyrýt vzkaz: „Děkuji! Kun Agüero." Do klubové tomboly měl také věnovat svůj nový automobil značky Range Rover, jehož cena je minimálně milion korun. A to není vše! Do týmové kasy ještě vložil nemalý obnos, takže zbytek zaměstnanců, kteří nedostali dárky teď, se dočkají o Vánocích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sergio Leonel Agüero (@kunaguero)

Kanonýr do Barcelony přestupuje jako volný hráč, takže Citizens za něj žádnou částku neobdrželi a on jim to zřejmě chtěl nějak splatit, což se mu nejspíš povedlo dostatečně. Je to prostě formát.

Reklama

Související témata: