Hlavní obsah

Vyhrožují mu! Radikální fanoušci odmítají slavného kouče

Liverpool/Praha

Nechtějí ho. Bývalý trenér Liverpoolu, Realu Madrid nebo Interu Milán Rafael Benítez je podle ostrovních médií blízko novému angažmá. Koučovat by mohl Everton, který hledá náhradu za Carla Ancelottiho, jehož angažoval Real Madrid. Některým fanouškům anglického celku se případný příchod trenéra, který vedl šest let městského rivala z Anfield Road a na adresu Evertonu se v minulosti vyjadřoval nelichotivě, vůbec nelíbí. Benítezovi proto nechali před domem ve hrabství Merseyside nepěkný vzkaz. Událost už řeší i britská policie.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Rafael Benítez na archivní fotografii.

Článek

Někteří fanoušci se s možným příchodem držitele třinácti trofejí napříč evropskými soutěžemi nehodlají smířit. „Víme, kde bydlíš. Nepodepisuj," nechali mu vzkaz před jeho domem v Merseyside.

Jednašedesátiletý Španěl Benítez bydlí v severozápadní Anglii společně se svou ženou a dcerami.

„Můžeme potvrdit, že policie od pondělí vyšetřuje hlášení o výhružném nápisu v Caldy," uvedla britským médiím místní policie.

Nápisy proti Benítezovi se objevily i nedaleko Goodison Parku. Příznivci Evertonu španělskému trenérovi neodpustili výrok po městském derby s Liverpoolem z roku 2007. Úspěšný kouč tehdy nazval Everton „malým klubem".

Reklama

Související témata: