Hlavní obsah

Kouč Solskjaer s předstihem prodloužil smlouvu v Manchesteru United

Ole Gunnar Solskjaer s předstihem prodloužil trenérskou smlouvu u fotbalistů Manchesteru United. Bývalému norskému reprezentantovi měl stávající kontrakt vypršet po této sezoně, nově se dohodl na angažmá až do roku 2024. Anglický klub to oznámil na svém webu, součástí smlouvy je i opce na další rok.

Foto: Craig Brough, Reuters

Ole Gunnar Solskjaer prodloužil smlouvu s Manchesterem United.

Článek

"Každý ví, jaký mám k tomuto klubu vztah, a z nové smlouvy mám radost," řekl Solskjaer. Mužstvo vede od prosince 2018, kdy nejprve dočasně nahradil Josého Mourinha a později se stal stálým koučem. "Vybudovali jsme tu dobře vyvážený kádr mladých a zkušených hráčů, všichni jsou hladoví a chtějí pokročit. Prahneme po tom získávat pro Manchester ty největší trofeje," dodal osmačtyřicetiletý trenér úřadujícího anglického vicemistra a finalisty Evropské ligy.

"Ole a jeho tým neúnavně pracovali a položili základy k tomu, abychom dlouhodobě dosahovali úspěchů na hřišti. Za poslední dva roky je to patrné na výsledcích a těšíme se na další rozmach v příštích letech," konstatoval ředitel United Ed Woodward.

Reklama

Související témata: