Hlavní obsah

I Ronaldo je obyčejný smrtelník. Jaká krize na něj dolehla?

Londýn/Praha

Mnozí ho mají za modlu, ikonu, boha, který nad ostatními vyčnívá. Jenže i taková hvězda, kterou šestatřicetiletý portugalský fotbalista bezesporu je, je obyčejným smrtelníkem. I na Cristiana Ronalda totiž dolehla aktuální britská krize pohonných hmot. Jeho osobní řidič čekal téměř sedm hodin na benzinové pumpě, ale marně. Nové luxusní Bentley slavné CR7 tak zůstane ještě chvíli v garáži.

Foto: @vumaSPORT, Twitter

Ronaldo ve svém luxusním bouráku

Článek

Ve Velké Británii aktuálně zažívají netradiční krizi. Na britském trhu totiž není dostatek paliva. Výpadek trvá už několik dní a nyní ho pocítil i hvězdný fotbalista. Staronová ikona Manchesteru United poslala svého osobního řidiče natankovat nové luxusní Bentley, jenže plné nádrže na své projížďky se nedočkala.

Ronaldův řidič podle britských médií čekal na benzince, kam měla přijet cisterna s pohonnými hmotami, téměř sedm hodin, ale odjel bez jediné kapky v nádrži – cisterna totiž nedorazila. I kdyby však přijela, řidič mohl natankovat jen za 30 liber (asi 880 korun), jelikož společnost Shell zavedla limit, aby omezila panické nákupy.

Fotbalová superstar si tak musí počkat, až se situace zlepší a pak své nové fáro bude moct pořádně provětrat.

Reklama