Hlavní obsah

Ronaldo v slzách. Truchlí nad ztrátou přítelkyně

Manchester/Praha
Aktualizováno

V některých situacích musí jít všechno stranou, včetně fotbalu. Napsal v dojemném rozloučení se svou blízkou kamarádkou, manželkou svého bývalého spoluhráče Josého Semeda, Cristiano Ronaldo. Smrt třiačtyřicetileté ženy ho velmi zasáhla.

Foto: David Klein, Reuters

Cristiana Ronalda smrt manželky svého kamaráda hodně zasáhla.

Článek

Portugalská hvězda se Semedem hrála ve Sportingu Lisabon. Slavná CR7 poté přestoupila do Manchesteru United, ale přátelství mezi nimi trvalo dál. Přátelily se i jejich rodiny. Semedo, který aktuálně hraje za klub Viktoria FC, dříve několikrát uvedl, že Ronaldovi v podstatě vděčí za kariéru.

Ronaldo svého přítele nyní podržel i ve chvíli nejtěžší. „Jsou chvíle, kdy jde vše stranou, včetně fotbalu. Minulý týden nás zcela nečekaně opustila fantastická lidská bytost, naše milá Soraia. Skvělá matka a manželka jednoho z nejlepších přátel, který mi život dal," začal své vyjádření na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano)

„Nic nemůže vymazat bolest, kterou teď prožívá můj bratr José Semedo a celá jeho rodina. Ale jsme spolu, dnes a vždy, čelíme těžkým časům společně. Odpočívej v pokoji, má drahá. Nikdy na tebe nezapomeneme," uzavřel dojemně svůj vzkaz.

Reklama