Hlavní obsah

Skandál! Reprezentant z Premier League zatčen za sexuální napadení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brighton/Praha

Anglickou Premier League otřásá další skandál. Fotbalista Brightonu byl ve středu zatčen pro podezření ze sexuálního napadení v jednom z nočních klubů. Klub se k incidentu kvůli probíhajícímu vyšetřování zatím nemůže vyjádřit. Podle dostupných informací ze sociálních sítí by údajně mělo jít o malijského reprezentanta Yvese Bissouma.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Hráči Brightonu v utkání s Arsenalem. Ilustrační foto.

Článek

Dvacetiletý hráč byl jedním ze dvou mužů, kteří byli ve středu v časných ranních hodinách zadrženi a vzati do vazby po jednom incidentu v nočním klubu. Klub k záležitosti uvedl jen krátké prohlášení. „Brighton & Hove Albion si je vědom, že jeden z jeho hráčů pomáhá policii při vyšetřování údajného trestného činu," uvedl klub s tím, že záležitost se vyšetřuje, a proto ji nemůže více komentovat.

Sussexská policie potvrdila, že ve středu nad ránem zatkla dva muže ve věku 20 a 40 let. „Dva muži byli zatčeni poté, co žena oznámila, že byla ve středu (6. října) v časných ranních hodinách sexuálně napadena v jednom z podniků v Brightonu," stojí v oficiálním prohlášení.

Svědci incidentu uvedli, že lidé v klubu byli překvapeni, že se s nimi baví i fotbalová hvězda. O to víc je poté šokovalo, když ho viděli v poutech.

Reklama

Související témata: