Hlavní obsah

United prohráli pod Moyesem druhý ze tří zápasů. Rudí ďáblové nestačili na Jokohamu

Jokohama

Fotbalisté Manchesteru United podlehli v úterním přátelském střetnutí na hřišti Jokohamy 2:3. Rudí ďáblové pod vedením nového trenéra Davida Moyese prohráli na turné po Asii a Oceánii druhý duel. Jedinou výhru zatím zaznamenali proti výběru australské ligy (5:1), předtím nestačili na tým Singha All-Stars (0:1).

Foto: Issei Kato, Reuters

Trenér David Moyes (vpředu) zaznamenal na lavičce Manchesteru United další porážku. Jeho svěřenci nestačili na Jokohamu.

Článek

United prohrávali od 27. vteřiny po trefě brazilského útočníka Marquinhose, ještě do konce poločasu ale skóre otočili. Nejdřív se trefil záložník Jesse Lingard a do vedení hostující celek poslal vlastní gól obránce Masakazua Tašira.

Jokohama vyrovnala krátce po přestávce díky dalšímu Brazilci v sestavě Fabiovi a cenné vítězství nad dvacetinásobným anglickým šampiónem zařídil domácím tři minuty před koncem Jošihito Fudžita.

Na asijském turné čekají manchesterský celek ještě zápasy s Ósakou a hongkongským týmem Kitchee. Poté mají United na programu duely s AIK Stockholm a na závěr přípravy nastoupí proti Seville. Do nové sezóny vstoupí 11. srpna zápasem o anglický Superpohár proti druholigovému Wiganu a Premier League odstartují o týden později na hřišti Swansea.

Reklama

Související témata: