Hlavní obsah

FANTASY: Nejlepším hráčem šestého kola Premier League Lukaku. Za 8 miliónů si připsal 14 bodů

Londýn/Praha

Šesté kolo Premier League je za námi a přineslo opět několik překvapení. Manchester United prohrál doma s West Bromwich Albion, Chelsea uhrála remízu v derby s Tottenhamem a Manchester City prohrál na hřišti Aston Villy. Z favoritů tak nezaváhali jen Liverpool as Arsenal, který se vyhřívá na prvním místě tabulky. Jak se šesté kolo projevilo na individuálních výkonech hráčů?

Nejproduktivnější jedenáctka šestého kola Premier League

Článek

Brankář Hullu Allan McGregor se stal nejlepším brankářem šestého kola. Do sestavy si ho zařadily jen dvě desítky Fantasy hráčů a to i přes nízkou cenu 5 miliónů! Ti trenéři, kteří Allanovi věřili, si mohli mnout ruce, jelikož si díky němu připsali 8 bodů!

Nejdražším obráncem Terry

V obraně jsou výhradně obránci, kteří zaznamenali gólovou trefu. Tím nejznámějším a zároveň nejdražším je John Terry. Za 14 miliónů si připsal 10 bodů, stejný počet bodů získal i jeho defensivní kolega Steven Caulker, ten byl ale o necelé 2 milióny levnější. O jeden bod méně získal Ben Davies, ale jeho cena byla pouhých 5 miliónů.

V záloze je nejpopulárnější hráč ideální jedenáctky Aaron Ramsey, který se těší popularitě 27% Fantasy hráčů. Za vstřelenou branku a jednu asistenci Aaron získal 12 bodů. Leandro Bacuna se těší ze stejného bodového zisku za totožný výkon. Bacuna se nevešel zdaleka do tolika sestav, záložníka z Aston Villy si vybrala necelá stovka Fantasy hráčů.

Suárezovi se návrat vydařil

V útoku se objevují hned dva borci z Liverpoolu. Tím bodově úspěšnějším je Daniel Sturridge,  za 9,5 miliónů připsal svým Fantasy hráčům 13 bodů. Jeho  parťákem je navrátilec Luis Suárez, který za dvě branky získal bodů 11. Třetím do party je nejlepší hráč kola Romelu Lukaku, který dvěma góly rozhodl o výhře Evertonu s Newcastlem.

Reklama