Hlavní obsah

Everton - Tottenham 0:0Tottenham se na druhé místo neposunul, s Evertonem remizoval

Londýn
Aktualizováno

Fotbalisté Tottenhamu v anglické lize nevyužili zaváhání Liverpoolu i Chelsea a po remíze 0:0 na hřišti Evertonu propásli možnost posunout se na druhé místo tabulky. Svěřenci trenéra Andrého Villase-Boase ztrácejí na čtvrtém místě na vedoucí Arsenal pět bodů.

Foto: Phil Noble, Reuters

Evertonský Steven Pienaar (vlevo) v souboji s Kylem Walkerem Z Tottenhamu v duelu Premier League na stadiónu Goodison Park v Liverpoolu.

Článek

Londýnští "kohouti", kteří udrželi posedmé v ročníku čisté konto a jsou v tomto ohledu nejlepší v soutěži, nedokázali zvítězit v Goodison Parku posedmé v řadě. Naopak Everton drží díky bezbrankové remíze nadále domácí neporazitelnost.

Liverpoolský celek podruhé za sebou nedal gól a s 19 body je sedmý. Od příček zajišťujících evropské poháry dělí Everton jen horší skóre.

Ligový nováček z Cardiffu si poradil se Swansea 1:0. O jedinou branku se postaral po rohovém kopu obránce Steven Caulker, letní posila z Tottenhamu. Cardiff díky třetí výhře v sezoně předstihl v tabulce svého soupeře, na dvanáctém místě má na něj náskok jednoho bodu.

Anglická fotbalová liga - 10. kolo:
Everton - Tottenham 0:0
Cardiff - Swansea 1:0 (62. Caulker)

Reklama

Související témata: