Hlavní obsah

Tvůrci seriálu Simpsonovi vyrobili postavičky hráčů Chelsea. Nechybí mezi nimi ani Petr Čech

Londýn/Praha

Mistrovství světa ve fotbale se blíží a tuto událost si v jedné ze svých epizod připomene i populární animovaný seriál Simpsonovi. Právě o fotbale bude pojednávat jeden díl, který se na televizních obrazovkách v USA objeví v březnu tohoto roku. Společnost Twentieth Century FOX k této události uzavírá spolupráci se známými evropskými kluby. Zatím posledním je Chelsea.

Foto: www.chelseafc.com

Fotbalisté Chelsea (zleva) Eden Hazard, Fernando Torres, John Terry, Frank Lampard a Petr Čech se svými dvojníky ze seriálu Simpsonovi.

Článek

Tvůrci Simpsonů již spolupracují se španělskou Barcelonou, ruským Zenitem Petrohrad, brazilským Corinthians, portugalským FC Porto, italským Juventusem a argentinskou Boca Juniors. Zástupcem Premier League byla zvolena Chelsea.

Tvůrci si vybrali největší hvězdy klubu - Edena Hazarda, Fernanda Torrese, Johna Terryho, Franka Lamparda a brankáře Petra Čecha - a vyrobili jim animované kolegy v životní velikosti. Jak ty, tak i ty v mnohem menším měřítku budou moci fanoušci společně s dalšími reklamními předměty zakoupit.

Terry neskrýval radost

Hráči záležitost přijali radostně. „Je skvělé vidět sám sebe a další hráče jako postavy ze Simpsonů. Vždycky to byl a stále je to jeden z mých oblíbených seriálů. Rádi ho mají i mé děti," těšilo Johna Terryho na oficiálních stránkách klubu. „Jsme nadšení z tohoto nového partnerství. Simpsonovi jsou obrovsky populární seriál a já věřím, že si fanoušci užijí vidět naše hlavní hráčské osobnosti v jejich podání," prohlásil generální ředitel Ron Gourlay.

V americkém seriálu, který v současnosti vysílá již 25. sérii, se pravidelně objevují postavy inspirované skutečnými lidmi. Z fotbalistů se v minulosti v jedné z epizod objevili i Cristiano Ronaldo a Lionel Messi. Kteří z hráčů se objeví v epizodě věnované světovému šampionátu, se stále neví.

Jisté je pouze to, že otec Homer se kvalifikuje na mistrovství světa jako rozhodčí, do Brazílie odcestuje s celou svou rodinou a bude zde muset čelit pokusu o úplatek.

Reklama