Hlavní obsah

Na Old Trafford už frčí šály s Mourinhem, belgického reprezentanta podrazil praporek

Stejně jako v těch předešlých i v zápasech 19. kola nebyla nouze o pořádné fotbalové zážitky. Poslední kolo Premier League roku 2015 přineslo fanouškům tradičně parádní podívanou, spoustu nádherných gólů, brilantních brankářských zákroků a také znovu celou řadu bizarních a úsměvných scének, které zachytily kamery.

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Ilustrační fotografie.

Článek
Fotogalerie

Prodavači suvenýrů nabízí u slavného fotbalového chrámu Old Trafford před soutěžními duely domácího Manchesteru United pro fanoušky vždy mnoho lákavých věcí. Tentokrát ale vyrukovali se zbožím, které příznivce notně překvapilo i potěšilo.

Rudí ďáblové zažívají těžké časy. Na vítězství čekají už měsíc, v tabulce anglické ligy začínají po slibném začátku nabírat ztrátu. Za vedoucím Arsenalem zaostávají už o devět bodů. Podobnou černou sérii nezažili United 26 let a tlak na kouče Louise van Gaala neustále sílí. Spousta fanoušků si přeje jeho odchod a při zápasech to dávají holandskému kouči zřetelně najevo.

Před atraktivním soubojem s Chelsea si mohli fandové Red Devils před stadiónem zakoupit klubovou šálu s podobiznou bývalého kouče Chelsea Josého Mourinha, který je v současnosti na volné noze, a o jehož angažmá na Old Trafford se na Ostrovech horoucně spekuluje. Zda portugalský stratég do Manchesteru skutečně zamíří, ukáže až budoucnost. Někteří příznivci United však už mají o Van Gaalově nástupci jasno...

Ani na hřištích pochopitelně nechyběly komické scénky. V zápase mezi Watfordem a Tottenhamem se obránce Kohoutů Toby Alderweireld snažil odcentrovat přes protihráče Troye Deeneyho, který ho zablokoval a v souboji přetlačil. Belgický obránce při pádu na trávník povalil rohový praporek, na zeleném pažitu ale dlouho nepolehával. Balón se pokusil okamžitě vybojovat zpět, jenže při snaze znovu zakopl o praporek, který ho tentokrát už definitivně zastavil.

Diváky pobavil i stoper Arsenalu Per Mertesacker. Během střetnutí s Bournemouthem se za stavu 1:0 pro Gunners po rohovém kopu odrazil míč od tyče přímo k němu a málokdo pochyboval o tom, že by ho nevrátil zpět do sítě. Jenže německého zadáka rychlý odraz balónu tak překvapil, že vůbec nestihl zareagovat a od jeho hlavy putoval míč mimo...

Reklama