Hlavní obsah

Leicester - Bournemouth 0:0Leicester si neporadil s nováčkem, Mahríz nedal penaltu

Leicester

Fotbalisté Leicesteru ve 20. kole anglické Premier League pouze remizovali s Bournemouthem 0:0 a podruhé v řadě hráli bez branek. Duel mohl rozhodnout domácí Rijád Mahríz, nařízený pokutový kop ale neproměnil.

Článek

Lišky se proti nováčkovi rozehrávaly pomalu a úvod vůbec nenasvědčoval souboji na opačných pólech tabulky. Po čtvrt hodině se ocitl v dobré příležitosti Joshua King, jenže povedený centr neumístil mezi tři tyče. Ve 26. minutě se probil do šance nejlepší střelec soutěže Vardy, ovšem nastřelil pouze tyč. Na druhé straně trefil brankovou konstrukci Stanislas. V závěru znovu zahrozil Jamie Vardy, jenže nezakončil přesně.

Druhý poločas začali domácí obrovským náporem. Vardyho střela však Boruce nezaskočila a následná hlavička Morgana mířila vedle. Po hodině hry sestřelil hostující obránce Francis ve vlastním území soupeře a rozhodčí ho neváhal vyloučit. Následnou penaltu však zahodil Alžířan Mahríz, jenž tak demonstroval zmar svého mužstva v ofenzivní části.

Domácí tak nevyužili přesilovku a potřetí v řadě neskórovali. Stejně tak Cherries třikrát za sebou nevstřelili branku, ale v příštím kole už budou moci využít ofenzivní posilu Iturbeho, jenž ještě nezískal pracovní povolení. Argentinský záložník přišel do Bournemouthu na hostování do konce sezóny z AS Řím.

Anglická fotbalová liga - 20. kolo:
Leicester - Bournemouth 0:0

Reklama

Související témata: