Hlavní obsah

Sunderland - Manchester Utd. 2:1Wahbi s Koném skosili Rudé ďábly a Sunderland slaví důležitou výhru

Praha/Londýn
Aktualizováno

Fotbalisté Sunderlandu si v 26. kole anglické Premier League připsali důležité vítězství. Svěřenci Sama Allardyceho přehráli 2:1 Manchester United a po pěti zápasech se dočkali cenné výhry. Pod oběma brankami je výrazný podpis hráčů, kteří na Stadium of Light přestoupili v lednovém přestupním termínu.

Článek

Khazri Wahbi a Lamine Kóne. To jsou jména katů Rudých ďáblů, kteří v sobotním duelu Sunderlandu a Manchesteru United rozhodli o osudu utkání. Nejprve ve 3. minutě Tunisan Wahbi zahrál tak šťastně přímý kop, který k překvapení všech skončil v síti Davida de Gey. Poté v závěrečné desetiminutovce udeřil Kóné, jenž naskočil na rohový kop a hlavičkou zaznamenal svoji první trefu za Černé kočky. Díky tomu, že míč prošel mezi nohama španělského brankáře, tak byl klasifikován jako vlastní.

Za Manchester United kontroval Anthony Martial, který v 39. minutě dorazil pokus Juana Maty, jehož střelu briskně vyrazil gólman domácích Vita Mannone, ale odražený míč si našel dvacetiletý Francouz a mohl se tak radovat ze sedmé ligové branky v sezóně, čímž dorovnal v klubové listině střelců Wayna Rooneyho.

Sunderland vyhrál po pěti mačích, zato Manchester přerušil svou sedmibodovou šňůru.

Anglická fotbalová liga - 26. kolo:
Sunderland - Manchester United 2:1 (3. Khazri, 82. vlastní De Gea - 39. Martial).

Reklama