Hlavní obsah

Ibrahimovic poslal varování do Premier League z LA. I na pláži vystřihl parádní nůžky

Los Angeles

Fanoušci anglické fotbalové Premier League se mají od nové sezóny na co těšit. Návrat Joseho Mourinha a příchod jeho staronového svěřence do Manchesteru United Zlatana Ibrahimovice bude patřit zřejmě k největším tahákům. Švédský snajpr už zaslal ochutnávku svých dovedností z pláže v Los Angeles.

Zlatan Ibrahimovic se předváděl s míčem na pláži v LA.

 
Článek

Ibrahimovicův akrobatický gól proti Anglii

Čtyřiatřicetiletý útočník bosensko-chorvatského původu si nahrál své kousky na pláži Venice Beach. Nejprve nožičkami čechral míč, do něhož se pak položil efektními nůžkami.

„Fotbal vypadá na Venice Beach hodně jednoduše," doplnil Ibrahimovic komentář k videu, které sám umístil na sociální sítě.

Fanoušci Manchesteru United, kteří si museli zvykat po období hojnosti na hubená léta, ale doufají, že podobné kousky bude předvádět především v soutěžních zápasech v rudém dresu.

Že umí dávat góly z akrobatických pozic i proti anglické obraně si jistě dobře pamatuje i brankář konkurenčních City Joe Hart. Před čtyřmi roky ho Ibrahimovic pokořil v reprezentačním zápase svým možná vůbec nejkrásnějším gólem v kariéře.

Hart tehdy vyběhl ze šestnáctky na vysoký míč, který po dopadu stihl odhlavičkovat, jenže Ibrahimovic na nic nečekal a těžkým kopem přes hlavu zády k bráně skóroval.

Hvězdný útočník si na svůj start v novém týmu ještě počká. Nyní si užívá dovolenou v USA. Mourinho mu dal po ME extra volno, nezasáhne tak do asijského turné, ale mohl by si už zahrát v přípravě proti Galatasaray v jeho rodném Švédsku na konci července.

Reklama

Související témata: