Hlavní obsah

Potrestejte simulanta! Trenér Allardyce byl naštvaný na maskota Watfordu

Londýn

Nemyslel to jako vtip, vskutku žádal trest pro figuru, která se nezapojila do hry. Natolik nového trenéra fotbalistů Crystal Palace Sama Allardyce po pondělním zápase Premier League na hřišti Watfordu (1:1) naštval maskot domácího týmu. Bývalý kouč anglické reprezentace dokonce pro Sršně Harryho, který si udělal legraci z hostujícího útočníka Wilfrieda Zahy, žádá disciplinární postih.

Foto: Paul Childs, Reuters

Kouč Crystal Palace Sam Allardyce při utkání s Watfordem.

Článek
Fotogalerie

Maskot Watfordu po závěrečném hvizdu před Zahou teatrálně upadl na trávník a připomněl mu tím, že v 87. minutě dostal žlutou kartu za simulování v pokutovém území. Naštvanému hráči se Harryho vtípek nezamlouval a do šatny ho raději doprovodil člen realizačního týmu Palace.

"Chování maskota nebylo v pořádku. Vedení anglické ligy a Fotbalové asociace by se na to mělo podívat a něco udělat. Řešit by to měl i Watford," řekl novinářům Allardyce, který v září kvůli korupční aféře po 67 dnech skončil na lavičce anglického národního týmu.

Naopak kouč Watfordu Walter Mazzarri bral celý incident s humorem. "Myslím, že bychom se tomu měli společně zasmát. Fotbal je krásný i díky těmto věcem, všechno nemusí být hned drama," uvedl italský trenér.

Reklama

Související témata: