Hlavní obsah

Liverpoolští to rozjeli v ping pongu! Klopp si připsal vítěznou smeč, míčky létaly přes půl místnosti

Liverpool

Fotbal nebo stolní tenis. Když se liverpoolský trenér Jürgen Klopp do něčeho opře, tak je to jízda. Mohli se o tom přesvědčit jeho svěřenci Philippe Coutinho a Roberto Firmino. Před zápasem Premier League proti Swansea si to rozdali ve stolním tenisu a brazilští fotbalisté nestačili zírat, co jejich kouč v tréninkovém centru LFC v Melwoodu předvádí.

Liverpoolští to rozjeli v ping pongu

 
Článek

Klopp je známý tím, že dokáže mužstvo vyburcovat. Sám duely prožívá, emoce každou chvíli tryskají. A souboj u pingpongového stolu nebyl výjimkou.

Německý trenér měl sice skvělou parťačku v podobě univerzitní šampiónky Liou Chao-jü, ale v úvodu mu dělalo problém trefit se do úderu. Při pokusu zasmečovat občas létaly míčky přes půl místnosti. „Nehrál jsem snad třicet let," omlouval se Klopp.

Brazilec Coutinho během souboje ve čtyřhře zářil nadšením, tvrdí totiž o sobě, že je nejlepším stolním tenistou na Anfieldu „Necháme trenéra vyhrát?" smáli se před zápasem. Pak ale bitvu plnou úsměvů rozjeli naplno. Jenže jim to nebylo nic platné. Z vítězství 2:1 na sety se těšil Klopp, který zápas zakončil smečí a radostně objal svou partnerku.

Nadšení z vítězství však brzy nahradily fotbalové starosti. Kouč musel před novináře, kterým prozradil, jak na tom jsou jeho svěřenci před sobotním duelem proti Swansea.

Reklama

Související témata: