Hlavní obsah

Hvězdě Chelsea vykradli dům. Teď tvrďák poslal lapkům vzkaz: Nehrajte si se mnou!

Londýn

Na parťáky z Chelsea kouká už pěkných pár týdnů z lavičky nebo z tribuny. Tvrďák z obrany „blues" a jeden z lídrů týmu teď hledá způsob, jak ze sebe dostat přebytečnou energii. Zkoušel ráno běhat dlouhé štreky, nejspíš to ale nepomáhalo, tak John Terry navlékl boxerské rukavice. A pustil se do toho! Minulý týden mu navíc zloději vykradli dům a on chce být připravený, kdyby se lapkové vrátili.

Foto: John Sibley, Reuters

Zkušený zadák Chelsea John Terry.

Článek

Byl pilířem základní sestavy současného lídra anglické Premier League, v téhle sezóně to ale neplatí. Zahrál si pouze pětkrát v Premier League, celkem nastoupil desetkrát. Nepropadá ale skepsi. Už před časem se nechal slyšet, že když bude Chelsea vyhrávat a dotáhne to k titulu, klidně zůstane mezi náhradníky. Ligový zápas nehrál od listopadu.

To ale neznamená, že by flákal kondici. Jako správný profesionál chce být chlapík, který nastupuje v dresu s šestadvacítkou na zádech, připravený, kdyby kouč zavelel.

 

Boxing session with @bradleysimmonds this morning 🥊

Příspěvek sdílený John Terry (@johnterry.26),Bře 7, 2017 v 12:45 PST

Před zápasem s West Hamem si třeba dal boxerský trénink se svým fitness koučem Bradleyem Simmondsem. V zahradě u jeho domu nasadili oba muži rukavice a pustili se do toho. Pak se pochlubil na internetu, jak rozdává háky a další údery soupeři. Ukázal, že je stále ve špičkové kondici.

Možná boxerské rukavice nandal Terry i proto, že jeho dům před týdnem vykradli zloději v době, kdy byl lyžovat. Hráč se pochlubil na internetu snímkem z francouzských Alp a lapkové pak využili jeho nepřítomnosti a vybílili mu dům. Naštvaný Terry si může vylepšit náladu ve chvíli, kdy by Chelsea získala mistrovský titul. Ten by byl pro zkušeného obránce pátým v kariéře.

Reklama