Hlavní obsah

Hvězda Premier League šokovala: Mojí rodině vyhrožují smrtí, je to děsivé

Londýn

Před rokem mu ležela Anglie u nohou. Teď je ale všechno jinak. Hvězda Premier League přiznala před novináři krutou pravdu. „Mojí rodině vyhrožují smrtí," svěřil se anglický reprezentant. Jednou se prý dokonce někdo snažil vytlačit auto jeho ženy ze silnice. Všechno prý začalo poté, co byl z Leicesteru vyhozen italský kouč Claudio Ranieri.

Foto: Paul Hanna, Reuters

Útočník Leicesteru City Jamie Vardy po vstřeleném gólu v Seville.

Článek

Zděšený. Přesně tak se cítí známý útočník Lišek z Leicesteru Jamie Vardy. Nikdy prý netušil, kam až může nenávist lidí zajít. Teď má strach o svoji ženu a děti, nevěří přitom, že za hrozbou jsou fanoušci jeho týmu, spíš je připisuje nějaké psychicky nemocné osobě. Na druhou stranu připouští, že se výhružky začaly objevovat poté, co byl označen na sociálních sítích za jednoho ze strůjců vyhazovu známého kouče.

„S tím nemůžete nic udělat. Jsou to falešná obvinění, ale lidé to tam prostě vidí a leckdo tomu uvěří. A vy pak čelíte hrozbám, máte strach o rodinu," krčí bezmocně rameny. „Když se pak stalo to, že se snažil někdo vytlačit auto mé ženy ze silnice, je to děsivé."

Policie byla prý o incidentu informována. „Lidem, co píšou zprávy na twitteru, třeba zakážou dávat příspěvky na internet a tím to skončí. Jenže, když pak někdo čelí přímému ohrožení, třeba jako moje žena, a nejsou v tom místě kamery, tak jste v háji," dodává útočník Leicesteru, že strážci zákona někdy prostě nemají šanci pachatele vypátrat.

Vardy je z trávníku zvyklý na to, že mu fanoušci soupeře nadávají a třeba i vyhrožují. „Tohle je bohužel nedílnou součástí fotbalových zápasů, ale s tím se dokážu vyrovnat. Jenže, když vyhrožují smrtí vaší rodině, to je vážně děsivé. To už je za hranou a nemůžete to jen tak nechat být."

Reklama

Související témata: