Hlavní obsah

Zlatan je na dlažbě. Manchester United nenabídl kanonýrovi prodloužení smlouvy

Manchester

To je rána. Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovic tahal Rudé ďábly z Old Trafford během sezóny z bryndy, jenže sezónu nedohrál kvůli vážnému zranění, kdy musel dokonce na operaci. A teď dostal od klubu, kam si vyhlédl trenér José Mourinho, tvrdou ránu. Se zkušeným Švédem neprodloužil Manchester United profesionální smlouvu.

Foto: Profimedia.cz

Hvězdný útočník Zlatan Ibrahimovic končí v Manchesteru United. Vedení "Rudých ďáblů" s pětatřicetiletým fotbalistou neprodloužilo končící smlouvu.

Článek

Fanoušci United jsou nejspíš v šoku. Když se tým z Old Trafford trápil, přišel Zlatan a dal gól. V sezóně jich stihl nasázet osmadvacet, což ho pasovalo na nejlepšího střelce týmu. Teď je konec. Pětatřicetiletý střelec souhlasil při příchodu do manchesterského klubu se smlouvou na jeden rok s možností prodloužení, jenže to se nekoná.

Ibrahimovic nejspíš doplatil na vážné zranění kolena, s nímž musel na operaci. Čeká ho ale dlouhá rekonvalescence, ale klub už podle informací médií nemá o jeho služby zájem. Ten byl naopak před zraněním ze zámoří. Agent hráče Mino Raiola ovšem tvrdí, že jeho klient chce zůstat v Anglii.

Reklama

Související témata: