Hlavní obsah

Šokující chvíle před šlágrem Premier League. Hvězda Chelsea zkolabovala

Víkendovému šlágru anglické fotbalové Premier League mezí vedoucím Manchesterem City a obhájcem titulu Chelsea předcházely velmi dramatické chvilky. Během pátečního tréninku podle britského listu Telegraph zkolaboval před svými šokovanými spoluhráči hvězdný záložník N'Golo Kanté.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Záložník Chelsea N'Golo Kanté.

Článek

Podle deníku na místo činu v tréninkovém centru v Cobhamu přiběhl během sekund klubový lékař a začal zdravotní stav francouzského středopolaře ihned řešit. Brzy měl hráč znovu nabrat vědomí a následně byl dopraven do nemocnice, kde v péči specialistů absolvoval celou řadu vyšetření.

Podezření na srdeční problémy naštěstí testy neprokázaly a lékaři mu povolili nastoupit do utkání na hřišti City. Šestadvacetiletý fotbalista ale nakonec nehrál, podle britských žurnalistů se necítil dobře a vedení týmu se rozhodlo neriskovat.

K rozhodnutí mohla přispět i nedělní zpráva o smrti italského reprezentanta a kapitána Fiorentiny Davide Astoriho na hotelovém pokoji. Ta musela kouče Blues Antonia Conteho obzvlášť zasáhnout, protože v minulosti, stejně jako většina jeho trenérského týmu v Chelsea, s Astorim spolupracoval. Během nedělního šlágru si italský kouč také navlékl černou pásku.

Kanté nakonec podle informací z anglických médií bez problémů dokončil pondělní trénink. Specialisté neodhalili žádnou možnou příčinu jeho problémů, podle spekulací mohlo k jeho kolapsu přispět mrazivé počasí, které na Ostrovech panovalo.

Reklama