Hlavní obsah

První zimní posilou fotbalistů Jablonce se stal Smejkal

Jablonec

První zimní posilou jabloneckých fotbalistů se stal Tomáš Smejkal. Dvaadvacetiletý záložník přestoupil z druholigové Jihlavy a v novém působišti podepsal smlouvu na tři a půl roku. Druhý tým prvoligové tabulky o tom informoval na svém webu.

Foto: FK Jablonec

Tomáš Smejkal se stal posilou Jablonce.

Článek

Smejkal má zatím na kontě jen jeden ligový start, v prosinci 2017 odehrál čtyři minuty za Jihlavu. V dresu Vysočiny se mu dařilo v uplynulé podzimní části druhé ligy - ve 12 zápasech vstřelil čtyři góly a přidal devět asistencí.

"Ze strany Jablonce jsem cítil největší zájem, protože pan Pelta mne oslovil hned po skončení podzimní části druhé ligy. Zásadní však byla moje touha konečně se v kariéře posunout výše, do nejvyšší soutěže. Nejen podle mě už bylo na čase," uvedl Smejkal.

"Velmi se na jabloneckou výzvu těším, přičemž je mi jasné, že prosazení se do sestavy bude extrémně těžké. Záleží jenom na mně, na mém přístupu a práci. Motivací pro mě je, že stejnou jabloneckou cestou do velkého fotbalu vykročili mí jihlavští předchůdci Lukáš Masopust a Honza Kopic," dodal hráč, který nejraději nastupuje na pravém křídle.

Reklama

Související témata: