Hlavní obsah

Fotbalová reprezentace bude hrát s Chorvatskem v Pule

PRAHA

Na rekonstruovaném stadiónu pro deset tisíc diváků v Pule se bude hrát 9. února přípravný fotbalový zápas Chorvatsko - Česko, který je pro obě mužstva premiérovým utkáním roku. Informoval o tom mluvčí ČMFS Jaroslav Kolář.

Foto: Arnd Wiegmann, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Chorvatský fotbalový svaz do poslední chvíle čekal s potvrzením, protože neměl jistotu, že stavební práce v Pule budou dokončeny. "V záloze byla ještě Rijeka, ale Chorvaté dělali vše pro to, aby mohli stadión slavnostně otevřít zápasem s českou reprezentací," uvedl svazový mluvčí.

Utkání s devátým týmem žebříčku FIFA, který loni neprohrál ani jeden z devíti zápasů, začne v 17:45. Přímý přenos připravuje ČT4.

Naopak jasno stále není o dějišti kvalifikačního duelu, který sehrají čeští fotbalisté v pátek 25. března ve Španělsku. "Pořadatel má nahlásit místo konání nejpozději dva měsíce před výkopem a Španělé si dávají na čas. Jakmile bude lokalita známa, a tím i počet vstupenek připadající ze smlouvy pro české fanoušky, budeme o tom informovat," dodal Kolář.

Následný kvalifikační duel s Lichtenštejnskem se bude hrát 29. března v Českých Budějovicích. Vstupenky bude možné zakoupit na www.sazkaticket.cz.

Reklama

Související témata: