Hlavní obsah

Cagliari - Sampdoria 4:3Cagliari vyhrálo přestřelku se Sampdorií

Fotbalisté Sampdorie s reprezentačním záložníkem Jakubem Janktem v sestavě prohráli ve 14. kole italské ligy přestřelku v Cagliari 3:4. Domácí tým vstřelil všechny góly ve druhém poločase, sérii neporazitelnosti v Serii A prodloužil o dvanáctý duel a vrátil se v tabulce na čtvrté místo. Janovský celek je sedmnáctý.

Článek

Divoký zápas rozhodl v šesté minutě nastavení střídající Alberto Cerri, který si naskočil na centr a hlavou zamířil přesně do horního růžku. Dokonal tak obrat domácího favorita, který ještě v 69. minutě prohrával 0:2. Během necelé půlhodiny však skóre otočili Radja Nainggolan, dvěma trefami Joao Pedro a hrdina večera Cerri.

Brazilský záložník Joao Pedro se po devátém gólu v sezoně posunul na třetí místo mezi nejlepšími střelci italské ligy za Cira Immobileho z Lazia a Romela Lukakua z Interu. Český záložník Jankto odehrál celý duel, ale nezabránil tomu, že tým ze Sardinie v domácí soutěži prohrál naposledy od 1. září, a to s lídrem tabulky Interem.

Italská fotbalová liga - 14. kolo:
Cagliari - Sampdoria Janov 4:3 (74. a 76. Joao Pedro, 69. Nainggolan, 90.+6 Cerri - 38. z pen. a 70. Quagliarella, 52. G. Ramírez).

Reklama

Související témata: